Εκτύπωση

 

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους για την Ελλάδα: με αποστολή σε μια διεύθυνση ή με παραλαβή από ένα κατάστημά μας.

Στην πρώτη περίπτωση η αποστολή των κοσμημάτων γίνεται μέσω της εταιρείας courier Γενική Ταχυδρομική. Στο εξωτερικό οι αποστολές γίνονται αποκλειστικά με ταχυδρομείο.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα, επιλέγετε από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα και δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Χρεώσεις:

Η αντικαταβολή είναι 6 €.
Με κατάθεση στην τράπεζα η αποστολή με courier είναι 5 €.
Οι πίνακες ζωγραφικής και οι ψαροκασέλες είναι και αντικαταβολή (ή κατάθεση) και αποστολή +15 €.
Τα κεραμικά - τα μεταλλικά κλουβιά - μεταλλικά διακοσμητικά - άλλα εικαστικά η αντικαταβολή μαζί με την αποστολή είναι 10 €.
Σε χώρες εκτός Ελλάδος η αποστολή γίνεται μόνο με κατάθεση στην τράπεζα και στέλνουμε μόνο με ταχυδρομείο.  Η χρέωση για πίνακες, μεταλλικά διακοσμητικά, μεταλλικά κλουβιά, εικαστικά, ψαροκασέλες, κεραμικά είναι 80 €. Για όλα τα υπόλοιπα είδη η αποστολή στο εξωτερικό είναι 50 €.

Το χρονικό διάστημα ετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τα επιλεγμένα κοσμήματα. Όμως πρέπει να ξέρετε, ότι τα κοσμήματα μας είναι χειροποίητα, οπότε είναι πολύ πιθανό το κόσμημα που έχετε παραγγείλει να μην είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση, αμέσως μόλις λάβουμε την παραγγελία σας ξεκινάμε την κατασκευή του με σκοπό να την έχουμε ολοκληρώσει μέσα σε 8 εργάσιμες ημέρες. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε πως κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερα για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα χρονικά περιθώρια. Αν δεν είναι δυνατόν η παραγγελία σας να παραδοθεί σε 8 εργάσιμες θα σας ενημερώσουμε σχετικά προτού την οριστικοποιήσουμε προκειμένου να έχουμε την αποδοχή σας. Φυσικά, υπάρχουν και πάρα πολλά κοσμήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Αυτά αποστέλλονται πάντα εντός 5 ημερών από την παραγγελία.